FAQ

Her har vi samlet noen spørsmål som vi får fra tid til annen.

Hvorfor må jeg søke før jeg kan kjøpe fisk
Da dette er ett inngrep i naturen, er det ett lovpålagt krav at myndighetene har kontroll på hva som blir satt ut
Hvordan skal jeg transportere fisken jeg har kjøpt
Fisken krever kaldt vann. Det er defor viktig at den ikke blir transpotert i vrme omgivelser. Dekk til sekkene, ikke la de så lenger enn høyst nødvendig for du får satt de ut
Kan jeg sette fisk på vinteren?
Vinteren kan være en fin tid å sette på. Fordelen er at transporttemeraturen er gunstig, det kan være lettere å komme til vannet. Du må imidlertid passe på å bruke ett rør å sette i borehullet i isen. Dette for at du skal være sikker på å få fisken under nederste islaget, og ikke få den mellom to islag.
Hvorfor mangler fettfinnen på fisken
Fisken vi selger er merket, og da blir fettfinnen klippet vekk. Ønsker du umerket fisk, må du gi beskjed før levering.